Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Jelenleg több ezer verseny- és utánpótlás-sportoló használja termékeinket. Közöttük számos olimpiai bajnok, világbajnok felnőtt és utánpótlás-versenyző található meg. 

Küldetésünk, hogy minőségi táplálékkiegészítő-alternatívát nyújtsunk verseny- és utánpótlás-, valamint aktívan sportolók részére. 

A Nutri8-at a sportolókért hívtuk életre. Kompromisszumok nélkül alkottuk meg minőségi termékcsaládunkat, amely összetételben és ízvilágban egyaránt kiváló választás a teljesíteni vágyó sportolók számára. 

Termékeinket úgy alakítottuk, hogy a labda- és állóképességi sportolók teljes egészében megtalálják maguknak a megfelelő kiegészítőket edzés előtt, közben és utána is a regenerációban. Minőségi 100% tejsavófehérjétől a sótablettán át minden termék e sportágak mozgásvilágára lett szabva.

Doppingmentes termékeink minőségi kontroljáról GMP, FDA, ISO 22000 és HALAL igazolásaink  tanúskodnak. 

 

 

 

A Nutri8 Sales Group Kft. 2018 óta partnerünk, mint a Veszprém Handball Team Zrt. számára táplálék kiegészítőket és vitaminokat biztosító cég. A 20 fős felnőtt csapatunk és 80 fős utánpótlás bázisunk számára folyamatosan biztosítják a magas szintű versenyzéshez, a kiváló állóképességhez és az egészség megőrzéséhez szükséges termékeket.

Klubunk teljes mértékben meg van elégedve a Nutri8 által nyújtott szolgáltatásokkal. Nagyra értékeljük pontosságukat, rugalmasságukat, valamint a személyes kapcsolattartást. Munkatársaikkal ápolt közvetlen, baráti kapcsolat is rengeteget segít a gördülékeny munkavégzésben.

Köszönjük Nekik, hogy minket támogatnak kiváló termékeikkel, szaktudásukkal és bízunk benne, hogy ez a remek együttműködés még további győzelmek és címek elhódításához segíti Együttesünket. A fentiek figyelembe vételével szívesen és bátran ajánljuk a Nutri8 Sales Group Kft.-t, mint táplálék kiegészítőket és vitaminokat biztosító céget.

Csoknyai Ádám - Veszprém Handball

 

 

 

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a céggel és termékeitekkel, jó minőségűek, teljesen átfogó a termék paletta és az ízük is rendben van. a szállítás és kommunikáció a Nutri8 és a Győri ETO KC között részemről kifogástalan. Most hogy már ismerem és használjuk a termékeiteket nyugodt szívvel ajánlom minden élsportoló és hobbi jelleggel sportoló ismerősömnek akik szintén elégedettek velük.

Devecseri Ádám - fizioterapeuta

 

 

 

Nagyon fontos számunkra, hogy edzések és mérkőzések között minél gyorsabban tudjanak regenerálódni a játékosaink és ehhez a Nutri8 kiváló segítséget nyújt számunkra. Folyamatos kommunikációval és fejlesztésekkel a legmegfelelőbb termékeket kaphatják labdarúgóink.

Száraz Ádám – erőnléti edző

 

 

 

A Nutri 8-al való együttműködés rendkívül sikeresnek bizonyult. A cég mindent igényünket kielégíti. Termékrendelés esetén a megrendelt termékek igen rövid időn belül eljutnak hozzánk -1-2 napon belül.

Amennyiben egyedi kérésünk, igényünk adódott/adódik, a Nutri 8 minden esetben megoldotta, teljesítette kérésünket.

A játékosok visszajelzései minden esetben pozitív volt mind hatás, íz, felhasználhatóság tekintetében. Az eredményeken is tapasztalható a változás regenerálódás, teljesítmény vonalán egyaránt. A termékek mind jó minőségűek, tiszták, ellenőrzött, bevizsgált és doppingmentesek.

A röplabda sportágban teljes mértékben helytállnak.

Vígvári Benedek - Sportegészségügyi referens

 

 

 

A termékek összhatása érezhetően kitolja a sportolók fizikális fáradását, mely a vízilabda sportágban nagyban hozzájárul a döntési hatékonyság megtartásához.
Az energizáló termékek kifejezetten praktikusak, könnyedén-gyorsan fogyaszthatók mérkőzések félidejében.
Összességében nagyon meg vagyunk elégedve.

Fridvalszky Marcell – erőnléti edző

 

 

Együttműködésünk a Nutri8-al 2018-ban kezdődött, célul tűztük ki, hogy támogassuk és segítsük sportolóinkat. Az együttműködéssel sikerült egységesíteni sportolóink táplálékkiegészítő használatát, így ellenőrizhetőbb és nyomon követhetőbb mind a makro- mind a mikro nutriens bevitelük.

A 2019 –es szezontól átfogó, teljes körű táplálékkiegészítő csomagot használunk, amely magában foglalja a vitamin, fehérje és aminosav bevitelüket.

A sportolóink szívesen használjak a nutri8 termékeket, mert mellékhatás nélkül segítik optimalizálni teljesítményüket és támogatják regenerációjukat.

Laki Ádám - erőnléti edző

 

 

 

Személy szerint nagyon örültem, hogy egy olyan termékcsaláddal sikerült leszerződnünk, akik sportolókra specializálódtak és komplex ajánlatot tudtak biztosítani a csapat számára.
Covid-19 vírus felborította az eddigi bajnoki rendszert. Heti két meccses terhelést kapnak a lányok, ami iszonyatos fizikai es pszichés terhelést jelent. Így a táplálék kiegészítők nem csupán a teljesítmény fokozásban nyújtanak számunkra nagy segítséget, hanem a regenerációban is. Mérkőzések után a megfelelő elektrolitokat, antioxidánsokat, magas glikémiás indexű szénhidrátokat és esszenciális aminosavakat azonnal magukhoz tudják venni a lányok a rehidratációs folyadékoknak köszönhetően, még akkor is, ha idegenben játszunk és egy hosszú buszút vár ránk. Ez kiemelten fontos egy ilyen időszakban.
Szerencsére a sérülések és a betegségek is elkerültek minket, hiszen a mérkőzés közben is folyamatosan tudjuk pótolni az elvesztett ásványi anyagokat és a vitaminok is melyek egyaránt segítik az immunrendszert.
A csapat másodedzőjeként és erőnléti edzőjeként bátran jelenthetem ki, hogy az edzői munkánkat nagyban segíti, hogy a lányok megkapják ezt a plusz támogatást és így nagyobb terhelést is elbírnak.

A tudományos háttér mellett a legtöbb termék ízlik is a lányoknak és szívesen fogyasztják azokat. 

Stranigg Ferenc - edző

 

 

 

Az együttműködésünkre, ami már néhány évre tehető, csak pozitívumokat tudok mondani. Mindig maximálisan segítőkészek Vagytok, a termékek gyorsan pontosan megérkeznek. A termékek ár-érték aránya megfelelő. A termékek minőségével a lehető legnagyobb mértékben elégedettek vagyunk. Ha rajtam múlik csak és kizárólag Nutri 8 termékeket fogunk vásárolni táplálékkiegészítők terén a sportolóinknak.

Elek László - erőnléti edző

 

Téli szezonunk kellős közepén a hideg sátras edzések alatt sem kell félnem, hogy lebetegszem, hiszen a Nutri8 vitaminjai kellőképpen támogatják az immunrendszeremet ebben az időszakban. Mindemellett az izomzatom regenerálódásában is segítséget nyújtanak a táplálék kiegészítők, amik nélkül nem tudnám az edzéseken a legjobbamat (ki)hozni.

Szombathelyi Szandra - Többszörös magyar bajnok strandröplabdázó
 

A Nutri8 termékei tökéletesen kielégítik az igényeimet, hogy mindig kész legyek a következő edzésre vagy mérkőzésre. Nagyon könnyen oldódnak a vízben és kellemes az ízük, ami miatt még élvezetesebb fogyasztani.

Szirányi Bence - Válogatott jégkorongos

 

Rengeteg hasonló terméket kipróbáltam már, mivel nekünk élsportolóknak nélkülözhetetlen a minőségi táplálék kiegészítők használata. Azonban a Nutri8-nál tapasztaltam először maximálisan, hogy mennyi többletet jelent a mindennapi edzéseimhez, illetve versenyeimhez. Nem utolsó sorban az ízvilágát is nagyon “eltalálták” :-) és ez által mindig jóízűen fogyasztom a készítményeket. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható, magas minőségű termékekkel szeretné növelni teljesítményét és ez által kihozni magából a maximumot!

Ohát Zalán - Válogatott judos

 

A Nutri8 olyan biztos, hogy velem van minden edzésen, mint a homok, vagy a labda! Sőt még a kondi terembe is mindig elkísér! Edzés előtt, alatt, és utána is segít, hogy egész évben, a lehető legjobb formában legyek.

Lutter Eszter - Többszörös magyar bajnok strandröplabdázó

 

Sziasztok Szakmáry Gréta vagyok.
Válogatott röplabda játekos,a német Ssc Palmberg Schwerin játekosa.
Egy élsportoló számára elengedhetetlenek a  táplálék kiegészítők.
Én a Nutri 8 -at választottam, mert a termékeik között mindent megtaláltam, ami számomra szükséges , hogy a sorozatterheléseken és meccseken a lehető legjobb formába lehessek.
És ami a nekem a legfontosabb minden egyes termék bevizsgált, Dopping free!
Én a Nutri8-at válsztottam ! 
Válaszd te is !

Szakmáry Gréta - Válogatott röplabdázó

 

A Nutri8 egyedi táplálékkiegészítőket biztosít a használói számára. Termékeivel lefedi mind az edzés előtti, közbeni és utáni funkcionális szükségleteinket. Csak egyszer kell kipróbálni és a fejlődés, az eredmények magukért fognak beszélni!

Tugyi Levente- tájfutó, hosszútávfutó

 

A táplálék kiegészítők, amiket szedek, hozzák a tőlük elvártakat. Edzések előtt a monohydrate, az ízét nem kell bemutatni. Edzés közben vagy bcaa-t iszom vagy a multivitamineralt. Mindkettő jól és gyorsan oldódik vízben, a körtés bcaa az egyik legjobb, amit valaha kóstoltam. Edzések után fehérje vagy Recovery drink, amikről szintén csak jókat tudok mondani. Nagyon fontos az izmoknak a fehérje bevitel, így nem maradhatnak ki. Külön öröm a protein szelet, ami leegyszerűsíti a fehérje bevitelt, ha az ember külföldön van, és nem kell a shakerrel bajlódni, vagy ha egyszerűen csak utazik az ember. A Joint Guard ízület védőt pedig rendben tartja az ízületeimet!

Nagy Péter- Válogatott súlyemelő

 

Már több, mint 1 hónapja használom a Nutri8 termékeit, a dunaújvárosi vízilabda csapat tagjaként, eddig nagyon pozitív tapasztalatom van róluk. Nagyon untam már a táplálék kiegészítőimet, hiszen évek óta fogyasztom őket. Végre egy kis változatosság, nagyon ízlenek a termékek. Persze a legfontosabb, hogy hatásosak legyenek, de ha valaki egésznap többször is issza ezeke a porokat, már egy idő után szenvedés meginni a fehérje, BCAA shaket. Gyorsan oldódnak, nem csomósodnak a shakerbe. Végre lettek olyan kulacsaim, amik nem folynak!
Mióta szedem a vitaminokat, sokkal jobban érzem magamat. Nálam a favorit a joghurtos-epres fehérje szelet, édesség helyett is tökéletes! Bátran ajánlom mindenkinek az összes terméket!

Gurisatti Gréta - Válogatott vízilabdázó

 

Profi sportolóként minden időszakban szükségem van a legjobb minőségű táplálék kiegészítők használatára. Alapozó időszakomban a Nutri8 tejsav fehérjéjét és kreatin monohidràtjàt használom a maximális erő és minőségi izomtömeg elérése érdekében. Edzéseim közben BCAA és Glutamin bevitellel segítem a regenerációmat. Megterhelő fogyasztásaim után pedig a Nutri8 só tablettáját használom. Nagy segítség számomra, h a Nuti8 minden felkészülési szakaszomhoz érezhetően hozzá tud tenni, ezáltal én is eredményesebb lehetek. Köszönöm a bizalmat és a támogatást!

Bacskai Balázs- Profi ökölvívó

 

Keresés