Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

BIZONYÍTOTT MINŐSÉG A SPORTTÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTÉSBEN

KÜLDETÉS

A NUTRI8-at a magyar labda és állóképességi sportolókért hívtuk életre, küldetésünk, hogy az egyedi fejlesztésű, minőségi táplálékkiegészítő termékeinkkel növelni tudják teljesítményüket, gyorsítsák a regenerációjukat és egészségesen érjék el sportcéljaikat - legyen szó amatőr vagy profi sportról.

VÍZIÓ

Magyar márkaként a víziónk, hogy NUTRI8 termékeinken keresztül a minőségi táplálékkiegészítés minden magyar sportolóhoz eljusson, edukációs tevékenységeink révén pedig hozzájárulunk a magyar sportolók tudatos sporttáplálkozásához és táplálékkiegészítő fogyasztáshoz.
DOPPINGMENTES TERMÉKEINK MINŐSÉGI KONTROLLJÁRÓL GMP, FDA, ISO 22000 ÉS HALAL IGAZOLÁSAINK TANÚSKODNAK.

ÉRTÉKEINK

Legyen szó a termékeink alapanyagáról, összetételéről vagy a pluszban nyújtott szolgáltatásainkról, számunkra alap a minőség. Éppen ezért a portfóliónkat profi sportcsapatok és -egyesületek szakmai stábjával együttműködve fejlesztjük, a Testnevelési Egyetemmel pedig bevizsgáltatjuk, hogy biztosan a legjobb táplálékkiegészítőt fogyaszthasd – mert egy bizonyos szint felett már nem elég csak a hagyományos ételeket fogyasztani, a megfelelő tápanyagok beviteléhez és pótlásához elengedhetetlenek a táplálékkiegészítők.

Hisszük, hogy a kitartó munka meghozza gyümölcsét, ezért folyamatosan fejlesztjük a termékeinket, hogy a sportolói igényeknek legmegfelelőbb összetételt tudjuk megalkotni. Így tudunk hozzájárulni a te kitartásodhoz is: a koncentráció meghosszabbításához, az elfáradás késleltetéséhez és csökkentéséhez, az izomgörcsök, a dehidratáció és a sérülések elkerüléséhez, valamint a regeneráció gyorsításához.

Mindent el lehet érni egyedül is, de szakmai támogatással a hátunk mögött mindig minden könnyebb, gyorsabb és fenntarthatóbb. Éppen ezért 50+ hazai sportcsapatot és 1000+ verseny- és utánpótlássportolót támogatunk nem csak termékeinkkel, hanem táplálékkiegészítő tanácsadásunkkal is. Ugyanezt a szellemiséget képviseljük az amatőr sportolók irányában is és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a portfóliónk mellett a szakmai tanácsadásunk is elérhető legyen minden, a sportteljesítmény iránt elkötelezett számára.

Mindegy, hogy profi vagy amatőr sportról van szó, a jó teljesítmény és a kiváló eredmények eléréséhez a motiváció és a befektetett edzésmunka mellett fontos a minőségi sporttáplálkozás, a kitartás és a szakmai támogatás. Számunkra a motiváció TE magad vagy, a befektetett edzésmunka pedig csak rajtad múlik, minden másban viszont tudunk és fogunk is segíteni neked.

KOMPLEX TERMÉKPALETTA EDZÉS ELŐTT, KÖZBEN ÉS UTÁNI ÁLLAPOTOKHOZ

GYORS ÉS JÓ FELSZÍVÓDÁSÚ TERMÉKEK, AMIK NEM TERHELIK MEG A GYOMROT

BEVIZSGÁLT TERMÉKEK

GMO-MENTES ÉS VEGÁN TERMÉKVONAL

SZAKÉRTŐK ÁLTAL TESZTELT TERMÉKEK

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

PRAKTIKUS KISZERELÉSEK

MIÉRT A NUTRI8?

#YOUARETHEMOTIVATION

MINDEGY, HOGY PROFI VAGY AMATŐR SPORTRÓL VAN SZÓ, SZÁMUNKRA MAGUK A SPORTOLÓK JELENTIK A MOTIVÁCIÓT: AZ Ő ERŐFESZÍTÉSEIK, KITARTÁSUK ÉS EREDMÉNYEIK. MINDEGY, HOGY HÁNY EMBER ELŐTT JÁTSZOL VAGY HÁNY KILOMÉTERT TESZEL MEG, NEKÜNK TE MAGAD VAGY A MOTIVÁCIÓ.

Keresés